Munkaerő Kölcsönzés

A munkaerő kölcsönzés az egyik legdinamikusabban fejlődő terület, amely rugalmas, korszerű munkaerő-piaci eszköz. Segítségével cége gyorsan reagálhat a létszámot érintő piaci változásokra. Munkaerő kölcsönzést akkor ajánljuk, ha nem növelhető a munkavállalók létszáma, vagy átmenetileg költséghatékony munkaerőre van szükség. 

A kölcsönzés során a munkavállaló a munkaerő kölcsönző céggel – Green Job - áll munkaviszonyban, amely elvégzi a munkavállalással kapcsolatos adminisztratív teendőket is. Munkaerő-kölcsönzési szerződés keretében, a munkáltatói jogokat megosztva gyakoroljuk, így a munkavégzés a munkaerő kölcsönzést igénybe vevő, foglalkoztató cégnél történik, így a foglalkoztató határozza meg a munkaidőt, a munka során elvégzendő feladatokat, az ebédidőt és a pihenőidőt is. 

A munkaerő kölcsönzéshez a lehetséges munkavállalókat - a megrendelő igényei alapján - a Green Job választja ki, valamint gyakorolja a munkaviszony létrejöttével, megszüntetésével kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket, így a kölcsönbeadót terheli valamennyi bevallási, adatszolgáltatási, levonási, befizetési kötelezettség.

Előnyei

  • saját munkavállalói létszámának bővítése nélkül növelheti kapacitását 
  • az időszakos termelésingadozáskor pontosan meg tudja tervezni a költségeit 
  • kölcsönbevevő mentesül a munkaügyi adminisztrációs terhek alól 
  • Try&Hire (próbáld ki és alkalmazd) foglalkoztatás esetén kipróbált munkatársat alkalmazhat 
  • a munkaerő kölcsönzés díja nem munkabérként jelentkezik, hanem teljes egészében költségként elszámolható 
  • hatékonyan kezelhető a szezonális, időszakos projektek esetén fellépő munkaerőhiány, vagy a táppénzen, GYES-en, szabadságon lévő munkatársak helyettesítése 
  • megtakaríthatóak a toborzáshoz, kiválasztáshoz és munkaerő felvételhez kapcsolódó vagy a fluktuációból fakadó költségek 

Munkavállalói adatbázisunk

Szolgáltatásunk segítségével partnerünk számára elérhető a legfrissebb munkavállalói adatbázisunk, így nem csak az éppen aktuális munkaterülethez, hanem igény esetén bármilyen beosztásra, szakterületre tudjuk gyorsan és rugalmasan azt a munkavállalót biztosítani, akire az adott helyzetben szükség van. 

Tartós foglalkoztatás lehetősége

Munkavállalónk képességeit a közös munka során ismerheti meg legjobban. Try&Hire (próbáld ki és alkalmazd) foglalkoztatás esetén kipróbált munkatársat alkalmazhat kiemelkedően kedvező feltételekkel. Pozitív tapasztalatok esetén egyszerűen csak jelezze felénk, ha egy Green Job munkatársat tartósan foglalkoztatni szeretne.