Munkáltatóknak

„Kit vegyek fel? Biztos beválik? Hogyan találok dolgozni akaró munkatársat?” 


Biztos Önben is felmerültek ezek a kérdések. A Green Job Kft., azért jött létre, hogy ügyfeleit segítse a munkaszervezés kialakításában, valamint a megfelelő munkaerő kiválasztásában, akár direkt keresés módszerének felhasználásával. Partnereink olyan komplex személyzeti szolgáltatási csomagot kapnak, amellyel megőrzik versenyképességüket. Munkaerő toborzása akár hirdetéssel, saját adatbázissal, illetve személyes/szakmai kapcsolatrendszerrel. Munkaerő igényes felkutatása, előválogatása, első interjú lebonyolítása. Igény esetén „short-list” állítása, majd megbízónak bemutatása, esetleges további interjúra. 

A munkaerő kölcsönzéssel jelentősen vissza lehet szorítani a cég költségeit és adminisztrációs terheit, hiszen az igényelt szakember nem kerül a kölcsönbevevő állományába, ezzel: 

  • a munkaügyi adminisztrációra
  • bérszámfejtésre
  • adóbevallások elkészítésére
  • KSH statisztikák elkészítésére
  • egyéb munkaügyi problémák
  • munkajogi kérdések

kezelésére szánt idő és költség megtakarítható. 

A számla a kölcsönbevevő cégnél nem bérköltségként jelenik meg és teljes egészében költségként elszámolható. Megoldásokat adunk nem elméleteket gyártunk. Nem tud olyat kérni, amit már ne kértek volna tőlünk, és amire ne tudtunk volna valóban jó megoldást kínálni. Kivétel nélkül, minden esetben személyre, cégre szabottan mutatunk irányt, és adunk a megoldáshoz kulcsot. Mielőtt lecserélne egy csapatot, mi megnézzük, kell-e egyáltalán a változtatás, lehet-e fejleszteni őket,  növelni a teljesítményüket, hatékonyságukat. Ez egyszerűbb megoldás, mint kialakítani egy új csapatot. Takarítson meg heteket, és akár százezreket azzal, hogy munkaerő közvetítő tanácsadót alkalmaz! Az a feladatunk, hogy a cégek kívánságait és a munkavállalók egyedi igényeit szem előtt tartva, tökéletesen párosítsuk az elvárásokat a lehetőségekkel. Akár munkaerő-közvetítésről, akár munkaerő-kölcsönzésről van szó, a Green Job Kft. arra használja fel tapasztalatát és szaktudását, hogy megtalálja a legjobb megoldást Önnek.