Cégünkről

Green Job - zöld út a megoldás felé. 

Green Job dinamikusan fejlődő HR közvetítő és tanácsadó vállalkozás, mely mára meghatározó szereppel bír a hazai munkaerő-toborzással és kiválasztással foglalkozó cégek között. 

Elkötelezett munkánk eredményeként 2013-ban Green Job elnyerte a Forbes által odaítélt Pegazus Díj II. helyezését, Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásainak rangos elismerését. Sikerünk titka a szakértői hozzáállás, részletes piac ismeret, melyet Ausztriában és Németországban is nyújtunk megbízóink számára. 

Tanácsadóink szaktudása a biztosíték arra, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelő legjobb jelölteket találjuk meg a lehető legrövidebb idő alatt. Megbízóinkkal olyan hosszú távú partneri viszony kialakítására törekszünk, mely folyamatos és részletes információcserén, az ügyfél-vállalatok mélyreható ismeretén alapul. Fő tevékenységeink műszaki területekre irányulnak: szakmunkás, technikus, mérnök, irodai, szellemi és vezetői foglalkozású munkavállalók közvetítése, kölcsönzése, kihelyezése. 

Dinamikus és rugalmas ügyfélszolgálatunk állandó kapcsolatban áll a megbízóinkkal, így folyamatos a tájékoztatás a projektekről. 

Árainkat úgy alakítjuk ki, hogy szolgáltatásaink elérhetőek legyenek még a kis- és középvállalatok számára is, ezzel is támogatva a hazai gazdaság versenyképességét. 

Célunk, hogy partnereink, valamint az álláskeresők részére szaktudásunkkal, tapasztalatunkkal, gyorsan, színvonalas szolgáltatás nyújtsunk.