Munkaerő közvetítés

Segítség a kiválasztásban 

A munkaerő közvetítés komplex, toborzás és kiválasztás együttesét akkor javasoljuk, ha szeretné, hogy az igények felmérése után már csak a végső döntés várjon Önre. Ha a munkakör speciális szaktudást igényel - ilyenek lehetnek a mérnöki, értékesítői, pénzügyi, személyi asszisztensi vagy vezetői pozíciók - és ahol a munkakör tökéletes ellátása jelentős mértékben függ a jelölt személyiségétől, vagy fontos egyéb szempontok, egyedi elvárások is felmerülnek, célszerű ezt módot alkalmazni. 

Büszkék vagyunk rá, hogy az új partnereink, az első sikeres együttműködés után rendszeresen megtisztelnek minket újabb megbízásokkal.

Előnyei:

  1. több csatornán végzett toborzás 
  2. online adatbázisunk és partnereink adatbázisának átszűrése 
  3. kapcsolati hálózatunk kiaknázása 
  4. pályázók előszűrése 
  5. telefonos interjú 
  6. többkörös személyes interjú 
  7. személyes bemutatkozás 
  8. visszajelzés minden jelöltnek

Így működik!

Munkaerő közvetítéssel az Európai Unió teljes területén, munkaerő kölcsönzéssel pedig Németországban, Ausztriában és Magyarországon foglalkozunk. 

Adatbázisunk különböző funkciói testre szabott megoldásokat kínálnak minden egyes keresésnél, felépítése nagyban hozzájárul azon törekvésünkhöz, hogy a munkaerő-piaci lehetőségek és az ügyfeleink igényei között minél gyorsabban és rugalmasabban találjunk megfelelést. 

A keresett profil megadása után HR csapatunk azonnal nekilát az Önnek legmegfelelőbb jelölt kiválasztásához.